søndag den 27. februar 2011

Lillesøster

Der har været stille på bloggen de sidste dage, det skyldes at vi har fået os en lillesøster den 23. februar.

Storesøster er pavestolt, så stolt at mit hjerte bliver blødt som smør. Silje har ellers ofte ytret at hun skulle have en lillebror, og eftersom vi ikke kendte kønnet på lillebror/lillesøster før i onsdags, var der jo ingen garantier for en lillebror. Men hun har glemt alt om en lillebror, der er nemlig kommet en baby og det er hendes!

Alt er forløbet fint - åbenbart er jeg lidt af en turbo-føder - fra ankomsten til Hillerød Hospital og til vi kører hjem igen er der gået cirka 3,5 time, hvilket virker lidt surrealistisk. Vi har det alle godt.

Et par guldkorn efter lillesøsters ankomst:
Min far stod med våde øjne - "Morfar, kunne du også godt tænke dig en lillesøster?"
"Mor, hvor er din tykke mave"? (altså der er jo noget tilbage...)

9 kommentarer:

 1. Nææ hvor dejligt ;0) Tillykke med hende

  SvarSlet
 2. Åhh...jeg blir' helt rørt..det er jo min tur lige om lidt og jeg glæder mig sådan til at se Lunas reaktion.. Tillykke med den nye pige!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med den lille nye prinsesse... Hold da op det gik stærkt, min mand har lige sagt at han forventer jeg kan gøre det lige så hurtigt her når vi skal ha om nogle mdr.. og han vil gerne det bliver om eftermiddagen, så vi kan hygge om aftenen.. hmmmmm
  Det er skønt at høre Silje er så glad for sin nye lillesøster.. Vi er også meget spændte på hvad vores lille dreng på 2½ år siger..
  Nyd nu denne fantastiske tid, med en lille ny i huset,
  Stort smil fra Tina

  SvarSlet
 4. Stort stort tillykke med lillesøster! Og dejligt alt gik godt. Jeg havde faktisk tænkt på dig flere gange og været herinde for at se om der var noget nyt... Du må meget gerne vise flere billeder af den fine lille trunte!

  Hvor er det spændende at Silje sådan er blevet stor-storesøster. Jeg kan godt forstå at hjertet svulmer af glæde, lykke og stolthed. Så stor hun dog ser ud.

  Ingrid er ikke så interesseret i at der kommer baby. Faktisk er jeg lidt usikker på hvor meget hun har forstået, så jeg er selv lidt spændt på hendes reaktion om 1½ måned.

  SvarSlet
 5. Altså dog, tillykke med lillesøster til jer allesammen :)

  SvarSlet
 6. Fantastisk.
  Tillykke med lillesøster:)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke herfra.. puha det er ret vildt at det er gået så hurtigt.. og at man så er hjemme efter så kort tid? Fødte du i bilen? Kommer der en fødselsberetning be be?

  Knus C

  SvarSlet
 8. Hjertelig tillykke med jeres lillesøster.

  Kh Mette

  SvarSlet