tirsdag den 8. februar 2011

Juniorseng

Det har faktisk været svært at finde en juniorseng, i hvert fald at finde den rigtige og samtidig at blive enige ;)

Kravet var en i seng på 160 cm og overraskende mange juniorsenge laves kun i 140 cm - hvilket undrer mig lidt, da det kun er et spring på 20 cm i forhold til tremmesengen (?)

Jeg havde fundet en rigtig fin lilla én af slagsen på en netshop, men desværre var faren ikke helt enig i at sengen skulle være lilla. Silje sad ellers nysgerrigt og så på juniorsenge ved computeren med mig og proklamerede HELT uden påvirkning "Jeg skal have en lilla seng". Det var svært ikke at nikke i gemalens retning og trække på smilebåndet, eftersom jeg netop havde nævnt en lilla seng overfor ham et par dage i forvejen. Indrømmet var jeg heller ikke helt tryg ved, at skulle købe en seng via en webshop uden at have set og følt på den, især madrassen. Ellers er jeg ikke bleg for at netshoppe... ;)


Silje og far samler seng 

Valget endte med en seng fra Hoppekids (købt i Ønskebørn). Den kan udbygges senere hen alt efter temperament, enten som højseng eller himmelseng. Sengehesten kan i øvrigt nemt pilles af når barnet bliver større, og dermed ligne og fungere som en almindelig seng. 
Der diskuteres lidt om skruemaskinen - Silje har snuppet torx nøglerne og er selv gået i gang med at skille tremmesengen ;) 

Når nu sengen ikke blev lilla, må jeg nøjes med at peppe resten af værelses interiøret op, bl.a. skal jeg have fundet et par kasser til legetøj under sengen, som jeg kan male i forskellige lilla nuancer eller noget...

3 kommentarer:

  1. Her hjemme sover Storebror også i en seng fra Hoppekids :) De laver skuffer, der passer under sengen. Der er plads til tre under juniorsengen, det har vi ;)

    SvarSlet
  2. Dem så jeg slet ikke i butikken, men det må jeg lige se nærmere på - tak!

    SvarSlet
  3. Godt valg af juniorseng! Der må gerne være mulighed, for at kunne bruge den i længere tid.

    SvarSlet