lørdag den 31. marts 2012

Cartman the chicken

Silje's fortolkning af en påskekylling. Personligt tænker jeg straks på South Park. De store børn i børnehaven har klippet deres kyllinger dunede (takkede i kanten), men det er lige avanceret nok for en treårig hånd. Men jeg syns nu han er sød, Cartman-the-chicken.

tirsdag den 27. marts 2012

Lille ballerina

En lille ballerina blev til en mørk aften. Måske for mørk aften?

I hvert fald må min blyant være gledet mellem lår og talje på pappet, så den lille dames hofte er gået af led og sidder forkert. Hvilket jeg først opdagede da jeg havde klippet og klistret tøj til damen... Så denne lille ballerina må udgøre det som skabelon for den næste.



Jeg fik anvendt mit et stykke af det prikkede papir. Faktisk er der gået så meget sport i at lave papir, at flere mønstre og farver er kommet til efterfølgende. Måske mere om det en anden gang.

Jeg er ualmindeligt dårlig til at tegne næser, og det ville have været hurtigst at ballerinaen fik to bagsider. Men jeg vidste at husets lille balletdanser ville spørge hvorfor ballerinaen ikke havde øjne og mund - det var trods alt nemmere at tegne en hurtig mund og et par øjne end at skulle forklare sig overfor spørge-Jørgine.

Ideen til ballerinaen fik jeg hos Karen Elisabeth.

lørdag den 24. marts 2012

Whop whop

Jeg har optur over, at IKEA nu laver sengesæt efter danske størrelser. Så nu er det muligt at få fedt sengetøj for 100,- Jeg blev nødt til at eje deres Smørboll (tror jeg nok det hedder) - hovedpudebetrækket er dog større end min pude, men det er heldigvis det mindste problem.

Tit har jeg overvejet om jeg skulle købe en IKEA vinterdyne, for at kunne købe sengetøj med deres fede print...

Postet by my iPhone

fredag den 16. marts 2012

Gør det selv prikker

Når man har prikker på hjernen, og ikke længere kan købe noget i stil med det man har i tankerne, så går der "gør det selv" i projektet. Her er et test print af hjemmelavet prikket papir. Prikkerne blev dog liiige små nok til det tiltænkte projekt, helt Masking Tape bitte små. Så nu bliver det forfra, og så bliver prikkerne farveafstemt til formålet i stedet.
Jeg ved simpelthen ikke hvordan min hverdag ville fungere uden Photoshop og lidt computer snilde... Jeg er glad for den uddannelse, som jeg desværre ikke bruger så meget i min hverdag.

tirsdag den 13. marts 2012

Vind navnemærker

Retro Elefant udlodder i samarbejde med Ikast etiket 100 styk vævede etiketter. Etiketterne bliver vævet præcist som du ønsker dem med farver, billeder osv.

Personligt har jeg allerede et design i tankerne, hvis jeg måtte være heldig at vinde.

Konkurrencen løber frem til den 20. marts, så skynd dig at være med hos Retro Elefant.

mandag den 12. marts 2012

Minimega multifarvede prikker

Jeg søger noget papir med små multifarvede prikker, og minimega havde det fineste prikkede papir - og hun har lukket nu (øv altså...)

Ved du lige hvor noget i samme stil er at finde på fx Etsy ville det være fantastisk! Eller har du måske selv en rulle fra Minimega du vil sælge?

Projektet det skal bruges til skal jeg nok vise frem.

søndag den 11. marts 2012

Fyldt høne på menuen

En sidste gang for nu er der fyldt høne på menuen...

fredag den 2. marts 2012

Favorites - stor pige

Næste i følgetonen af sommer favoritter er stor pige farvoritterne. Sommer chike:
Jeg søger videre efter mere i gult, da storepigen er så lækker i gul (og grøn, og blå og og og...).

Sidste år fik jeg lovet barnet gule sandaler, og da vi kom til butikken havde de allerede returneret alle de gule Angulus, fordi kunderne ikke gad købe dem - Hrmpf!

torsdag den 1. marts 2012

Rockabilly

og så måske ikke helt... Rockabilly er vist noget med sort og rødt i 50'er look og højt sort hår så vidt jeg husker? Min store pige er min helt egen Rockabilly, her i pink, sort, striber og leo (beklager billedkvaliteten, de er snuppet i morges med mobilen midt i "smørning" (hvad hedder det lige...?) af madpakke):
Jeg har vundet det top lækre glimmer tylskørt hos Groovymama, og Silje's øjne blev store som tekopper da hun så det. "Moar, det gliiimter er det til mig?" Yes, pigen er i den alder hvor kjoler og det der glimter det er det der tæller. Svært stolt var hun da hun trådte ind i børnehaven i morges i selvvalgt outfit.

Mon ikke jeg kan fange et bedre billede af husmodellen i aften, hvor der er lidt mindre fart over feltet.

Spar op til 60 % hos Rosa og Ridderen

Blot et lille tip, Rosa og Ridderen har lige nu op til minus 60% i webshoppen, så der er mulighed for at gøre en rigtig god handel.

Af mærker fører de bl.a. Aya Naya, Mini ATure, Molo, Phister og Philina, Drappa Dot m.fl.