mandag den 27. august 2012

Hovedet på bloggen - billeder

Jeg har vendt og drejet tanken siden jeg fik billederne retur fra fotografen. Kan jeg ligge billeder på nettet, som inkluderer mig? Så man se mennesket bag... Det er for mig er lidt grænseoverskridende, og jeg har vist aldrig lagt et billede af mig selv på bloggen før. Men jeg har lovet det, så her kommer et par af dem:
Billederne er taget af Allan Bjerre.

#1 Før regnen - på toppen af ruinen
#2 Transportmidlet
#3 Regnen og paraplyerne gav et par af billederne lidt impulsiv sydstatsstemning, hvilket ikke var planlagt
#4 Våde, men lykkelige begge to (jeg er gennemblødt helt op til hoften af at gå i det høje græs, men hey vi havde det sjovt!)20 kommentarer:

 1. skønne billeder :)

  men jeg så lige at dine faste læser ikke virker der er hjælp at hente :)

  http://belladotte.blogspot.dk/2012/07/faste-lser-tilbage-igen-lsning.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, jeg havde overvejet at skifte layout for at få det til at virke. Jeg vil se nærmere på dit link og lade layoutet være lidt for nu :)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Altså - jeg er tom for ord.. du er så smuk, Michelle! Det første billede er så vanvittig godt (det er de andre også) men hold kæft der er stemning i det! Knus C

  SvarSlet
  Svar
  1. I dit indlæg med halskædeb var der også "skjult" symbolik, og ditto i mit svar som kan læses på to måder. Jeg er sikker på at du nok skal løse opgaven/opgaverne - jeg hepper i hvert fald på sidelinien.

   Slet
 4. Tak - jeg er også helt vild med det øverste. Vi har en hel lille serie med den tunge regnsky i baggrunden. Man kan sagtens photoshoppe en krystalklar blå himmel, men jeg elsker den som den er. Samtidig er der lidt symbolik i den grå himmel

  SvarSlet
 5. Wow hvor er du smuk og virkelig smukke billeder!
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke! Jeg er helt vild med det første billede! Så dramatisk men alligevel så meget skønhed og ømhed, hvor er fint...! Super flot gjort, det kræver da sin kvinde lige at flashe bryllupsbilleder. Ha en smuk dag

  SvarSlet
 7. Tak, det er også blandt vores favoritter (og fotografens). Det er nu ikke det at det er bryllupsbilleder, men jeg tror at det er det, at jeg foretrækker mig at holde mig lidt "anonym" der gør at det er grænseoverskridende :)

  SvarSlet
 8. Wow - fantastiske billeder og i særdeleshed det første....helt forrygende.

  SvarSlet
 9. Fantastiske billeder, hvor ser I lækre ud:)
  Kan man skrive det, ja, det synes jeg, for jeg tænkte bare wauuu da jeg så billederne.
  Kan godt forstå al din tanker frem og tilbage om man skal og hvor meget man skal vise af sig selv på bloggen.

  Stine:))

  SvarSlet
 10. FANTASTISKE billeder, skøn kjole og skønne mennesker - dejligt med sådan nogle billeder til at minde om den store dag :o)

  SvarSlet
 11. WOW! Hvor er det nogle fantastiske billeder :-)

  SvarSlet
 12. Tusind tak for jeres fine ord - det gør det nemmere, at sluge kamelen når man har kaster sig selv ud i cyberspace :)

  SvarSlet
 13. Smukke billeder, smukke omgivelser. Håber I havde en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 14. Sikke nogle smukke billeder!
  Min kæreste og jeg skal giftes til næste forår, og jeg samler derfor på inspiration til fotograferingen. Så det er virkelig bekræftende med så smukke billeder fra en regnfuld bryllupsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I øvrigt kan jeg godt forstå din bekymring/overvejelser om at lægge dig selv ud i cyberspace. Må jeg spørge, hvor du købte din brudekjole? Ryggen især er sindsygt flot :D
   Stort tillykke med dagen!!

   Slet
  2. Tak Christel, min kjole købt i House of brides i KBH.

   Slet