torsdag den 31. maj 2012

Yellow

Jeg elsker gul! Farven gør mig glad og den dufter af sommer. Sidste år jagtede jeg et par gule sandaler til den store pige, men butikkerne havde sendt dem retur da kunderne ikke ville købe de gule? (what!)
I år har Ida fået gule sandaler. Sandalerne er fra See Kai Run, og de er virkelig fin kvalitet! Jeg elsker de små hvide detaljer.

Jeg er positivt overrasket, især hvis man ser på prisen. Der er ikke rågummisåler som på Angulus, men stadig en blød lækker sål - tilgengæld har de kun kostet det halve. Sandalerne har jeg købt hos Arvingen.

8 kommentarer:

 1. Årh hvor er de bare fine - og man kan ikke for meget gult - sådan er det vel, hver sæson har sin hit-farve :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker gul og har altid gjort det - eneste minus er at det i sommermånederne kan tiltrække en del små fluer/biller på en gul bluse :)

   Slet
 2. Dem havde jeg også i sigte...de er rigtig fine! Endte dog med ByKier modller i stedet for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første par See Kai Run her på adressen, men det bliver bestemt ikke de sidste. ByKier har vi ikke prøvet endnu, er det gode?

   Slet
  2. De er super lækre. De er rigtig gode til den bettes fødder, men den store døjer lidt med at passe dem over vristen. Så nu har jeg lige et par i spænd. Håber de kan gi sig lidt..

   Slet
 3. Den eneste grund til at jeg ikke købte lige præcis denne model eller den med åben hæl fra See Kai Run var at den var udsolgt i Ingrids størrelse. Jagtede dem endda på udenlandske hjemmesider også. SÅ godt valg, skøn farve og god smag. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg turde ikke købe dem til Silje også, da de som du skriver har åben hæl. Den er fuld knald på i børnehaven med løbecykler etc, så jeg så gerne at der var en hælkappe til at tage lidt fra i de situationer :)

   Slet
 4. Hvor er de skønne en rigtig sommer sandal.

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

  SvarSlet