torsdag den 17. maj 2012

Sneak peak

Her er et lille sneak peak fra min brudekjole. Beklager hvis der er ved at gå lidt bryllups blog i den. Kender du modellen, så shhhhy - måske læser min kæreste med.
Han har set billedet her, af perlerne, og de blågrønne forvirrede ham gevaldigt... De er lidt lysere i virkeligheden. Støvet mint hvis der er noget der hedder det.
Jeg hentede kjolen i fredags og afleverede den ved skrædderen, det var faktisk lidt scary... Nu bliver vi snart mand og kone (Jix!).

6 kommentarer:

 1. tillykke til jer og det du viser er meget smukt :)

  SvarSlet
 2. Hej Michelle
  Efter dit bryllup må du endelig sende os et billede af din brudekjole (hvis du har lyst til at dele det)
  Vi er ved at opbygge Danmarks største galleri med flotte brudekjoler til inspiration for alle , og vi vil rigtig gerne have dem med lidt kant.
  Du kan se galleriet her: http://www.vildmedbryllup.dk/billedgalleri/brudekjoler.html

  SvarSlet
 3. Ihhhh hvor ser det flot ud:-D Da jeg arbejdede i Panduro Hobby hjalp jeg en kunde med at finde perler til hendes brudekjole. Hun strålede helt vildt og vidste lige præcis hvad hun ville have:-) Og hun havde kjolen med som jeg fik lov til at se og alt muligt:-) Total drømmeekspedition. Tak fordi du deler...det er da bare vildt spændende at følge med i:-)

  SvarSlet
 4. Tak søde Karina. Kjolen er dog ikke noget jeg selv har syet, så farverne på perlerne er bare stadard. Men jeg syns de er fine, selvom jeg havde svorret ikke at skulle have kjole med alt for meget pynt :)

  SvarSlet