mandag den 2. april 2012

Påske kylling DIY

Nem påskekylling
#1 Materialer: sort, orange og hvid karton, silkepapir, saks og limstift.

#2 Klip silkepapiret ud i små firkanter, knap 1 x 1 cm. Tegn et "ottetal" på det hvide karton - det skal danne kroppen for din påskekylling. Er du knap så god til frihåndstegning kan du tegne kroppen ved hjælp af to glas hvor det ene er lidt større i omkredsen end det første.

#3 Put lim på din kylling. Evt kun på hovedet eller krop i første omgang - Silje kunne ikke nå at lime firkanter på hele kyllingen inden limen var tørret. Er der pletter hvor der ikke er sat små firkanter kan der limes flere på seperat efterfølgende.

#4 Når påskekyllingen er dækket af små silkepapirs firkanter, klippes et næb og øjne, og limes på kyllingen. Øjnene kan med fordel klippes med en hulmaskine.

#5 Påskekyllingen kan pimpes med vinger, ben og hale præcis som man ønsker. Bagsiden kan også pyntes med silkepapirsfirkanter - det har den 3 årige i huset bare ikke tid, hun vil hellere lave en ny...

#6 Familien påskekylling.

Påskekyllinger behøver jo ikke nødvendigvis være gule eller orange. Pt. er en lyserød påskekylling in the making. Kyllinge moren, naturligvis ;)

3 kommentarer:

 1. Hvor er de søde, måske de skulle efterlignes herhjemme ;o)

  SvarSlet
 2. De er søde. Jeg gemmer ideen til påske næste år - det er lidt sent med påskekyllinger med mindre påsken varer lige til jul? :-)

  SvarSlet
 3. Hej, jeg skriver for Hendes Verden og prøver at komme i kontakt med dig da vi gerne vil vise nogle af dine fine kreative ideer i vores blad. Jeg synes dog ikke at kunne finde en mail nogen steder på din blog?
  Glæder mig til at høre fra dig - juliepladsbjerg@hotmail.com
  Kh

  SvarSlet