lørdag den 23. april 2011

Buksemønster efterlysning

Jeg vil egentlig gerne sy et par haremsbukser/posebukser til mig selv i det skønne Capel fra Liberty (blå eller turkis tror jeg), MEN jeg mangler et godt mønster.
Er der nogen der har erfaringer med et godt mønster, som I kan anbefale? Gerne med elastik i taljen ig bindebånd. Eneste krav: Min r.. skulle ikke så gerne syne større ud end den i forvejen er...

3 kommentarer:

 1. Hej Michelle
  Jeg har ikke selv prøvet, men jeg så for noget tid siden denne blog med opskrift på Haremsbukser. Ellers har jeg set en del på nettet, men de andre er vist nok på engelsk.

  http://karlssonskludeskab.blogspot.com/2009/07/haremsbukser-du-selv-kan-sy.html

  SvarSlet
 2. Hæhæ. Det numseproblem kender jeg godt...:-) Jeg lavede nogle lige inden vi tog på tur. Måske jeg kan nå at putte dem på bloggen i morgen. Jeg købte et mønster i stof 2000. Tegnede det af jeg skulle bruge. Så tog jeg mine yndlingsposebukser og målede og målede og klippede i mønster, og klistrede lidt på andre steder. Det tog lidt lang tid. Men resultatet blev rigtig godt. Glæder mig til at se hvad du finder på.
  Kh V

  SvarSlet
 3. Dorte: dem har jeg også lurret lidt på, så mon ikke det er dem jeg kaster mig ud i til at starte med.

  Vibeke: jeg har også et par yndlings posebukser, men for at få et godt mønster ud af det vil jeg være nød til at klippe dem op, og det nænner jeg ikke... ;)

  SvarSlet