søndag den 13. marts 2011

Fastelavn "aflyst"

Fastelavn er vist aflyst for vores (Silje's) vedkommende. Hun skulle ellers have fejret fastelavn i morgen i legestuen, men hun er ramt af feber.


Hun har haft feber siden torsdag eftermiddag og kom på penicillin fredag da det var en mulig lungebetændelse. Temperaturen svinger mellem 38,5 og 40,0 så der er ikke noget til at trunten er mat og træt.

Penicillinen virker imidlertid ikke, så det er ikke lungebetændelse men måske influenza. Alternativet er at det er smitsom lungebetændelse, hvilket jeg ikke lige håber på med en nyfødt i huset...

Jeg havde ellers kreeret fastelavnskostume til Silje, i år var det meningen at hun skulle være politibetjent, da det nok det sidste år inden den står på feer og prinsesseri en årrække. Timerne foran symaskinen ser ud til at være spildt i denne gang, hvilket jo er lidt ærgeligt - omvendt, så har jeg syet min aller første skjorte (kraven er jeg dog ikke helt tilfreds med).

Vores kvote af tegnefilm er vist brugt for denne weekend, i hvert fald hænger Barbapapa, Rasmus Klump, Penelope og alle de andre mig langt ud af halsen. Faktisk glæder jeg mig til hun sover i aften, så jeg kan få lov at se noget almindeligt tv og bare slappe af i sofaen.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det dog ærgeligt, jeg håber at hun snart er ovenpå igen. Jeg sender et stort trøsteknus herfra.

    SvarSlet
  2. ÆV! Det var synd for jer allesammen..håber på snarlig fremgang og at trunten så bare syntes det er fedt at lege politibetjent et stykke tid!

    SvarSlet