tirsdag den 11. januar 2011

Barsel

Snart står der barsel i min kalender, og jeg glæder mig. Jeg er ved at være træt i kroppen, og vil sikkert have godt af at kunne ligge mig lidt på langs når behovet opstår. Desuden bliver jeg så fandens irriteret over, at jeg ikke bare kan som jeg plejer, pga. en smule bækkenløsning.

Spændt på at møde den lille ny, og stifte bekendtskab med ham eller hende. Se hvilken personlighed der er vokset sig stærk inde under mit maveskind. Ligner han/hun mon sin storesøster? Silje har "arvet" alle (ALLE) mine smilehuller, og sin fars lille kløft i hagen (kløften har jeg læst et sted er arvelig, vist med 87% sandsynlighed - så mon ikke også den lille ny får én). 

Når jeg tænker over det, er det lidt vildt at jeg snart er mor til to!

3 kommentarer:

 1. Om jeg forstår hvad du mener.. ! Op med humøret.. du er ikke alene... Jeg giver gerne kaffe (te)!
  Ps - hvornår er du sat til? Det er vildt spændende...! Uden tvivl.. jeg glæder mig også helt vildt til april, hvor vi bliver tre!

  SvarSlet
 2. Det lyder hyggeligt med kaffe/te, måske tager jeg dig på ordet hvis jeg kommer omkring Fyn.

  Jeg har termin den 28. februar, måske er jeg heldig at føde et par dage før termin - det var jeg sidst :) I venter en dreng, så vidt jeg husker(?)

  SvarSlet
 3. Hej Michelle

  der er ikke noget så irriterende som den sidste ventetid, jeg husker mig selv som en arrig, ildspudlende drage, som kunne springe i luften hvert øjeblik, og sove i resten af tiden. Gik 14 dage over tid, med begge mine børn. Faktisk måtte jeg sættes igang med ham den sidst lille prut.
  Pøj med det hele. Det er fantastisk at få barn nummer 2, det er ligesom at kabalen går op, på en eller anden måde.
  Og med hensyn til appelsin orange knapper, er det så nogen af dem du har set på mine 2 øverste billeder i mit knap indlæg, for så kan jeg bare sende nogen til dig??

  Stine:)

  SvarSlet