fredag den 21. september 2012

Cool candy

Smølferne forbinder jeg med min barndom i 80'erne, og derfor synes jeg det er lidt hyggeligt at se dem alle igen i legetøjsbutikkerne. Af samme årsag måtte disse med hjem fra vores ferie på Sardinien.
Det er Haribo der har lavet de små sukkersøde smølfer, men jeg er ikke stødt på dem herhjemme.

Der kommer et Sardinien indlæg en dag, absolut et besøg værd hvis du står og skal planlægge næste års sommerferie.

onsdag den 19. september 2012

Hmm

De sidste uger er forløbet med lidt blande følelser. På den negative side tynger det, at jeg er blevet opsagt . Det sætter en del tanker i gang, og nogle dage tænker jeg nærmest ikke på andet. Heldigvis har jeg en lang opsigelse, men vil alligevel hellere end gerne skifte det gamle job ud med et nyt og spændende job med det samme, i stedet for at vente til næste år... Helt ærligt, så kan min arbejdslyst ligge på en teske som det er nu... En følelse jeg aldrig før har haft, uanset hvilket job jeg ser tilbage på (ikke engang avisruten, som jeg hadede i regnvejr)

På den boblende glade side har vi fejret vores store pige, hele 4 år. Fantastiske, dejlige, kreative, temperamentsfulde pige! 
Mit hjerte bobler over af kærlighed til vores dejlige børn, det er med garanti det mest fantastiske og livsbekræftende der er sket i mit liv. Jeg eeelsker, at se dem lege sammen, tumle rundt på gulvet, lave huler, race om kamp med dukkevognene og ikke mindst når de giver hinanden et stort knus.

tirsdag den 4. september 2012

Kan jeg...

...have den her på til bryllup med et par hæle og en lang halskæde? (den er marineblå) 

Min bedre halvdel, så underlig ud i ansigtet da jeg viste ham hvad jeg havde bestilt. Jeg syns jo den er fin, ellers havde jeg ikke bestilt den...

Faste læsere hjælp

En stort tak til Helle, der havde løsningen på at fikse mit "faste læsere" modul som længe ikke havde virket. Løsningen var ret simpel, du kan læse den her hvis det også driller hos dig.

Selv havde jeg overvejet at skifte layoutet ud på bloggen da det også skulle hjælpe, men Helle's løsning var nemmere og langt hurtigere - Tak!