onsdag den 19. september 2012

Hmm

De sidste uger er forløbet med lidt blande følelser. På den negative side tynger det, at jeg er blevet opsagt . Det sætter en del tanker i gang, og nogle dage tænker jeg nærmest ikke på andet. Heldigvis har jeg en lang opsigelse, men vil alligevel hellere end gerne skifte det gamle job ud med et nyt og spændende job med det samme, i stedet for at vente til næste år... Helt ærligt, så kan min arbejdslyst ligge på en teske som det er nu... En følelse jeg aldrig før har haft, uanset hvilket job jeg ser tilbage på (ikke engang avisruten, som jeg hadede i regnvejr)

På den boblende glade side har vi fejret vores store pige, hele 4 år. Fantastiske, dejlige, kreative, temperamentsfulde pige! 
Mit hjerte bobler over af kærlighed til vores dejlige børn, det er med garanti det mest fantastiske og livsbekræftende der er sket i mit liv. Jeg eeelsker, at se dem lege sammen, tumle rundt på gulvet, lave huler, race om kamp med dukkevognene og ikke mindst når de giver hinanden et stort knus.

13 kommentarer:

 1. Det kan jeg virkelig godt forstå.. jeg havde 1/2 års opsigelse og var glad for, at blive fritstillet - og faktisk også lidt lettet da den sidste løn tikkede ind, for jeg var SÅ klar til det der "nye kapitel" skulle starte. Desværre er det drønsvært, at komme gennem nåleøjet - jeg håber du har mere held :) Jeg har kun været officielt ledig i halvanden måned, men kan godt være nervøs for, at min alder (31) og ét barn på snart 3 år, ikke gør det nemt for mig..
  Men det er vigtigt ikke, at lade sig tynge alt for meget og så er det bare godt, at man har skønne unger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er som dig 31, men håber ikke det udgør et problem - jeg har fået børn, så en arbejdsgiver (forhåbentligt) vil se det som et pluds at der ikke er barsel rundt om hjørnet.

   Jeg har et par kort i ærmet som jeg overvejer, nogle mere end andre ;)

   Slet
  2. Det tror jeg helt sikkert, at arbejdsgiver vil :) held og lykke med det hele :)

   Slet
 2. ej øv håber du kommer igennem den tunge tid på en god måde :)


  vil lige høre om du er klar over du har koder på din kommentar ? for det har du :)

  http://belladotte.blogspot.dk/2012/08/sadan-fjerne-du-dine-koder-pa-blogspot.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - koderne slog jeg til en gang i tidernes morgen hvor der kom spamindlæg med diverse links. Men filteret har kun fanget en siden, så måske skulle jeg slå det fra igen. For jeg hader det faktisk lidt hos andre :D (især efter koderne er blevet så slørrede og krøllede at det ofte kræver to indtastninger)

   Slet
 3. Det er rigtig træls det med arbejds situationen Øv Øv..
  Men kan læse at du har nogle skønne unger, som er guds gave til alle forældre, så mon ikke der er lys forude ;O)
  Jeg er ny læser hos dig, kan rigtig godt lide de fine invitationer du har lavet til brylluppet.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona, ja børnene kan opveje alt.

   Tak for din kompliment mht invitationer. Jeg må også erkende at jeg selv er svært tilfreds med dem :)

   Slet
 4. Når en dør lukker sig, er der en ny som åbner... har jeg hørt!
  Hvilken type job er du i p.t.?
  Jeg håber det bedste for dig i hvert fald : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også hørt :) Jeg tænker også lidt, at det hele måske er godt for noget andet og muligheden for at give mig et spark i en anden retning. Officielt hedder min stilling assistent, men jeg laver også illustrationer til vores rapporter og ligger ofte sidste hånd på noget der skal ud af huset.
   Hvis alt fejler, overvejer jeg kraftigt at læse til grafikker næste år, hvis økonomien vel og mærke kan holde til det. Det ville være fantastisk hvis der faldt en grafikker eller AD traninee stilling ned ovenfra :)

   Slet
 5. Åhh altså Michelle, hvor er jeg ked af at høre, du står i samme situation som mig. Jeg blev opsagt i august grundet manglende ordrer, og har fire måneders opsigelse. Gaaaab...

  Det med at arbejdslysten kunne ligge på en teske, kender jeg alt til. Det er så ufattelig hårdt at trække sig selv på arbejde hver dag, også selvom man virkelig prøver at tage sig sammen. Der sker altså bare noget ved en, når man bliver opsagt. Om man vil det eller ej...

  Lige nu kæmper jeg med energien til at skrive ansøgninger om aftenen. For alt min energi bruges på at kæmpe mig igennem arbejdsdagen, og derefter agere mor og hustru. Er så træt af situationen, men håber og tror også at det bliver godt at komme videre. Man skal bare lige igennem opsigelsesperioden.

  Sender dig de bedste tanker og en stor krammer. Og stort tillykke til din store pige også.

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tine jeg vidste ikke at vi er i "samme båd" jeg blev også opsagt sidst i august. Jeg forstår udemærket at energien er opbrugt om aftenen.
   Jeg har 5 mdrs opsigelse, og lige nu virker de som forevigt. Især fordi jeg skal hjælpe til med en masse ting som gør af firmaet fremadrettet sparer penge... Hvilket jo logisk nok, for mig, er ret så uvedkommende!

   Slet
 6. Søde Michelle. Jeg krydser fingre for at du finder din rette hylde...om det er uddannelse eller et nyt job. Det lyder fedt med grafiker... Håber der åbner sig nye positive muligheder for dig...stort kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Og ja børn er klart et lys i lidt svære tider...det kender jeg godt:-)

   Slet