fredag den 18. november 2011

Foxy DIY

Du skal bruge: bog (stik ud i skoven imens de stadig er tørre og gode), limpistol, sort og hvid maling, 1-2 tandstikkere samt silkebånd, garn eller smal blonde.
Sortér dine bog "hoved" og "ben". De mest åbne bog egner sig bedst til hoveder, og de mindre åbne som ben. De bog du udvælger som ben, bør samtidig have en god balance når du stiller den på de fire "ben".

Lim derefter et "hoved" og et sæt "ben" sammen på bagsiden som herunder. Det kan være nødvendigt fx at tage tandstikken i brug for at fordele limen i samlingen for at opnå kontakt imellem de to bog.
Lad dem stå og hærde lidt. Hvis balancen på din ræv er ude af kurs efter du har limet "hoved" og "ben" sammen, kan du tilføje lidt lim i samlingen for at ændre på balancepunktet. Mal øjne på din(e) ræv(e) - alm. øjne, crazy eyes - lige som dit humør er til!
Pimp til sidst dine ræveunger med halstørklæder efter alle kunstens regler. Hælkede halstørklæder, silkebånd, tyl, smal blonde eller noget helt andet.
Mine ræveunger skal bruges som julepynt. Halstørklæderne har jeg lavet af silkebåndet og hæklet uld garn - jeg ved jeg har en rest råhvid blonde liggende, men kan ikke finde den... Så pt. er der et par ræve der fryser om halsen hjemme hos mig. Halstørklædernes udforming og farve kan skiftes alt efter farven på julen hjemme hos dig.

Nogen på omkring en meters højde havde sat fedtfingre på linsen, så billederne er noget uskarpe (eller rettere fedtede?)

4 kommentarer:

 1. Hold nu k*** hvor er de fede!!!
  Og tusind mange tak søde Michelle, for den fine pakke! Du kan tro jeg blev glad!

  Der ligger allerede en del lakridser i maven, og den lækre the skal afprøves efter en kold eftermiddags-gåtur. :-)

  TAK TAK TAK! :-)

  Kram Tine

  SvarSlet
 2. Det er f... snedigt.

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare SKØNNE! Jeg skal se om jeg kan finde nogle her i Holland! Og tak for de skønne badeænder! De blev afprøvet i går, og de er et HIT!

  SvarSlet
 4. De ser bare rigtig frække ud:-)

  Tak for ideen.

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlet