mandag den 30. august 2010

Feriestemning

Snotforkølet og rød om snuden sidder jeg her, og funderer over hvor sommeren egentlig blev af? Vejret er faktisk fint lige nu, omkring 18-20 grader, sol og blå himmel. Men, jeg kunne nu godt bruge en uges ferie eller noget...

Her er et lille udsnit fra Bornholm imens min bedre halvdel løb Etape Bornholm.













Solen på vej ned over Dueodde strand













Et hvil i Svaneke












Starten er gået på 4. etape, og gemalen er for længst spurtet forbi (vi missede ham i hvert fald den dag)













Far og datter - yndlingsferiebilledet fra Bornholm

Dukkesengetøj i Liberty

De sidste dage har mit hoved tænkt og braget så det knager. Årsagen er at jeg påtænker, at Silje skal have en hvid Smallstuff dukkeseng i 2 års fødselsdagsgave, hvori dukker og bamser kan puttes og nusses omhyggeligt. Dertil skulle jeg jo gerne sy et lækkert sæt dukkesengetøj.

Der opstår bare ét enkelt (lille-bitte) problem hver gang jeg sætter mig ned for at finde det rette print, lidt tøset print er kravet = Liberty og blomster. MEN der er alt for mange prints at vælge imellem!
Dog tror jeg nu, at jeg er kommet frem til, at dette lilla Chapel er og bliver min favorit - måske krydret med en kant på dynen af Pepper. Med cirka 14 dage til dealine skal beslutningen snart tages for, at sikre stoffet når at ramme postkassen... (Yikes!)

søndag den 29. august 2010

Flødeskumsgris

Flødeskumsgrisen her, hun er min :)












Hun har snart fødselsdag og fylder 2.

Som børn fik vi lov, at slikke flødeskum af piskeriset til fødselsdage, så Silje skulle naturligvis også have lov at spise flødeskum direkte fra piskeriset - hvilket viste sig at være ganske underholdende...

mandag den 23. august 2010

Endelig!

fik jeg købt mig et eksemplar af gudebogen. Indrømmet blev jeg lidt træt af at låne den på biblioteket, og når den kreative lyst er på sit aller højeste, så er alle eksemplarer altid udlånt...

I øvrigt vil jeg anbefale bogpriser.dk der er lidt (læs: faktisk mange) penge at spare, og man finder hurtigt den billigste boghandler.

onsdag den 18. august 2010

Klenodier og minder

Når bedsteforældrene deler ud af gamle minder i form af materielle ting, får jeg det så hulans svært. Jeg synes ikke om, at de ting jeg er vokset op med som barn, skal smides ud eller måske komme i andres hænder som ikke kender tingenes tilhørsforhold eller historie... Men tingene passer heller ikke rigtigt ind i mit hjem,og jeg har svært ved at sige nej - ikke mindst fordi jeg ved det gør dem glade, at nogen vil eje og arve vasen som de fik i sølvbryllup etc.

Hvis jeg kigger rundt i mit hjem, bor jeg lyst og overordnet nok lidt strømlignet. Mange åbne flader, vandrette linier og med et pust af farvede grafiske elementer. Jeg svært ved at se sammenhængen med det sort/hvide Wiinblad fad, de fine guldbelagte Myott suppeskåle med tilhørende sidetallerkner fra 50'erne og alle de andre porcelæn dimser...

Dog bruger jeg krystalkagetallerkenen flittigt ved fødselsdage, da det præsenterer en lagkage så fint - og til september skal det i brug igen når Silje bliver 2 år, store pige!

Åh, jeg synes det er svært! -Er det kun mig der er et skarn at pakke deres klenodier ned, for kun at se på dem engang imellem eller finder I en plads til det, i jeres hjem?

søndag den 15. august 2010

Et passende køb og andet godt

Det stod virkeligt ned i stænger i går her i nordsjælland. Uden at have nået den alder hvor man har invitesteret i en regnmåler, har jeg på news set at vi nok har fået mellem 70-90 mm regn i går.

Jeg havde lovet Silje lidt nyt legemad, og faldt i staver over gummistøvlerne på en hylde i Ønskebørn. Det viste sig at være ret så passende, dog regnede det ikke ret meget på det tidspunkt.

I dag priser jeg mig lykkelig for, at jeg ikke har den kælder, som jeg ellers et sted drømmer om at eje, indrettet med kæmpe lyst krearum...
Støvlerne i aktion udenfor her til formiddag - græsplænen giver samme lyd som at træde på en våd svamp...

Det blev naturligvis også til den lovede legemad. Jeg er vild med Haba! Det er dog lidt pebret i prisen, og der er mange penge at spare ved at shoppe det i Tyskland. Ufedende is og chokolade - hvem drømmer ikke om det? (Måske giver chokoladen lidt splinter mellem tænderne...) Dertil en lækker klase med blå druer.

Nå ja, så kunne jeg ikke stå for tilbudet om minus 30% på diverse tøjartikler, derudover var den billigste gratis... 125,96 for både Hollys natdragt (jeg elsker de små kløver!) og Molo jersey knickers.

onsdag den 11. august 2010

Oh my...

et temperament der gemte sig i min ellers altid glade charmetrold af datter.

Silje var helt opslugt i at krusedulle min linierede blok med kuglepen, som altid ligger fremme til gode (?) ideer, indkøb, fif m.m. Hun tegner ganske fint og forsigtigt og gør sig umage om at blive inden for blokkens rammer, hvilket jeg synes er ganske godt hendes knap 2 år taget i betragtning. MEN da farmand og jeg blev enige om, at nu var det sengetid klokken 21.20 (vi kører på det sidste af sommerferien), og øjnene var blevet gnedet et par gange, så blev Silje til en ganske ilter og HELT igennem hysterisk ung dame der stampede i gulvet - mon man allerede nu kan se hvad der er i vente i teenageårene...