søndag den 15. august 2010

Et passende køb og andet godt

Det stod virkeligt ned i stænger i går her i nordsjælland. Uden at have nået den alder hvor man har invitesteret i en regnmåler, har jeg på news set at vi nok har fået mellem 70-90 mm regn i går.

Jeg havde lovet Silje lidt nyt legemad, og faldt i staver over gummistøvlerne på en hylde i Ønskebørn. Det viste sig at være ret så passende, dog regnede det ikke ret meget på det tidspunkt.

I dag priser jeg mig lykkelig for, at jeg ikke har den kælder, som jeg ellers et sted drømmer om at eje, indrettet med kæmpe lyst krearum...
Støvlerne i aktion udenfor her til formiddag - græsplænen giver samme lyd som at træde på en våd svamp...

Det blev naturligvis også til den lovede legemad. Jeg er vild med Haba! Det er dog lidt pebret i prisen, og der er mange penge at spare ved at shoppe det i Tyskland. Ufedende is og chokolade - hvem drømmer ikke om det? (Måske giver chokoladen lidt splinter mellem tænderne...) Dertil en lækker klase med blå druer.

Nå ja, så kunne jeg ikke stå for tilbudet om minus 30% på diverse tøjartikler, derudover var den billigste gratis... 125,96 for både Hollys natdragt (jeg elsker de små kløver!) og Molo jersey knickers.

1 kommentar:

  1. Hej michelle

    Tak fordi du vil deltage i min give away så jeg kunne "opdage" dig. Sikke en fin blog du har, glæder mig til at følge dig fremover.

    Og sikke nogen fine køb du fik gjort dig, desværre er der langt til ønskebørn for mig :(

    SvarSlet