tirsdag den 2. november 2010

Mit yndligsrum

...herhjemme er (komisk nok) vores gæstetoilet. Ikke mindst fik jeg min vilje trumfet igennem med små matte glasmosaikker på gulvet, som er så fantastiske at røre ved, og den sort bejsede askeplade over toilettet. Kæresten min var absolut ikke hoked på ideen med det sort/hvide og meget stramt udseende gæstetoilet. Men jeg ved, at han efterfølgende synes godt om mine ideer selvom han ikke var enig da valgene skulle tages.
Jeg ikke mindre end ELSKER det rum! Flere gange har jeg joket med at ligge mig derud og sove, fordi jeg synes det er et fantastisk lille rum.

Rummet er under 2 kvm (vist 1,8 hvis jeg husker rigtigt fra plantegningen). Tidligere stod toilettet lige inden for døren, der hvor håndvask og skab er nu, og den sparsomme plads var dermed udnyttet virkelig dårligt efter min mening.

N.B. I øvrigt er heller ikke helt nemt at fotografere et så lille rum (uden at min ikke særligt lille popo rammer det ene eller det andet i passende højde). Billederne er cirka et halvt år gamle, hvilket afslørres af den lille mus som render rundt på et af billederne og nærmest står på tæer for at komme med på billederne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar