½ dl havregryn
½ dl græskarkerner
½ dl sesamfrø
½ dl solsikkekerner
1 3/4 dl hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk salt
1 dl vand
knap en ½ dl olie (raps-, solsikke- eller vindruekerneolie)
Alle de tørre ingredienser blandes med vand og olie. Det bliver en lidt klistret dej, og den skal den være. Rul dejen ud mellem to lag bagepapir. Skær dejen ud i firkanter.
Personligt er jeg selv så firkantet, om man vil, at jeg samler de små kanter til hele stykker knækbrød... Bages i cirka 20 min. ved 200 grader til de er gyldne og sprøde.
Sprødheden aftager lidt efter en uges tid, men hvis du spiser meget knækbrød kan du med fordel bage en dobbelt portion.
Indholdet af kerner kan justeres alt efter hvad der gemmer sig i dine køkkenskabene.
UHM, det lyder gode... Mon ikke det skal afprøves? :o)
SvarSletDet er ultra-nemt og kan klart anbefales :)
SvarSlet