søndag den 29. april 2012

Findes det mon?

Jeg søger et par mint farvede peeptoe sko til min brudekjole - har du mon set sådan et par et sted? Mint farvede, mintblå, svagt lyseblå eller noget i den dur.

6 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke hvor du kan finde nogle (det lyder som et fedt look) men et godt fif er at billedgoogle. Sådan finder jeg ofte ting når jeg leder efter noget specifikt.:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har googlet en del, de fleste hits er Christian Louboutin peeptoes i en hidsig grøn. De pæneste er fra USA, og det er nok lidt et sats om de så også passer når de kommer frem... Men jeg ikke færdig med at google. Jeg VIL (mig som ellers ikke er zilla) have sko i den farve ;)

   Slet
 2. Har du kigget på asos.com, som godt kan anbefales
  der er fx disse
  http://www.asos.com/Miss-KG/Miss-KG-Alanis-Peep-Toe-Court-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2163708&SearchQuery=peep%20toe&Rf900=1549,1565,1561&Rf-200=2&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Mintgreen

  god jagt

  SvarSlet
  Svar
  1. Turen har også været omkring asos, men jeg kunne ikke finde nogle som var lette nok i udtrykket. Men jeg har netop bestilt nogle i england (faktisk de samme der stod i vinduet i brudebutikken, blot til halv pris).

   Så nu kan jeg uden skrubler få dem farvet = stadig billigere end et par hvide i Danmark :)

   Slet
 3. Så cool at du vælger en anden farve end hvid eller creme;) Jeg havde selv pudderfarvet til vores bryllup sidste år og er så glad for at jeg ikke valgte det traditionelle. Skal nok skrive hvis jeg falder over nogle;)

  SvarSlet
 4. Måske har de nogen i Aldo hvis du bor i nærheden af sådan en. De havde en del peeptoe sko sidst jeg var forbi.

  SvarSlet