søndag den 6. februar 2011

Projekt "stor-pige seng"

Vi har projekt stor-pige seng under opsejling her inden aftensmaden. Faren og Silje kæmper om skruetrækkere, dyvler, skruer og andet - Silje er intet mindre end pave-stolt, og kan slet ikke vente til far har samlet den nye seng, det er nu ret fedt at høre alle hendes kække kommentarer undervejs.

Jeg er lidt spændt på om älsklingen nu også vil sove i sengen i aften, eller om sengen er "fremmed" og kræver en smule tilvending. Man kan jo ikke sove med sut i en stor-pige seng - hvilket hun indtil videre har indviliget i, så det krydser jeg fingre holder. Faren fik sin vilje, og det blev til en hvid seng. Både Silje og moren havde ellers forsøgt at argumentere for en lilla. Farven er dog helt glemt for Silje, nu handler det KUN om stor-pige-seng!

I baggrunden af samle-projektet har Silje snuppet torx nøglerne for at skille tremmesengen (baby sengen) fra hinanden. Rent faktisk skal tremmesengen skilles ad med torx, men hun har naturligvis ikke kræfterne til at klare det selv.

Jeg må hellere hente kameraet og knipse et hurtigt billede eller to af de to i hærdige samle-svende ;)

1 kommentar:

  1. Spændende! Tror også Ingrid snart skal have storpige seng, men det bliver vist for hårdt at smide de elskede sutter samtidigt, så vi tager én ting af gangen...

    Kommer der billeder af sengen? Kunne nemlig godt bruge noget inspiration... :o)

    SvarSlet