lørdag den 26. november 2011

Børsen stjerner

De traditionelle flettede julestjerner flettet ud af Børsen. Jeg har brugt kurssektionen for at udgå for mange billeder, da jeg ellers syns stjernerne blev for "sorte" - men det er jo smag og behag. De flettede stjerner har jeg set i et magasin. Hvilket ét kan jeg ikke helt huske, men jeg tror det er magasinet Bolig...

Christina har også flettet ud af genbrugspapir. Nogle rigtig fine ninjastjerner er der kommet ud af et gammelt magasin. De er virkelig fine med deres farvespil.


torsdag den 24. november 2011

Søges, med lys og lygte

Jeg MÅ eje det her sæt til Ida størrelse junior. Jeg elsker simpelthen de simple kløver.
Jeg kiggede på det da hun stadig lå trygt og godt inde i maven, men da vi ikke kendte kønnet dengang, kom det aldrig med hjem. Nu leder jeg efter det med lys og lygte, måske har du set det i en netshop eller real life butik? Giv mig gerne et vink med en ”vognstang”!

mandag den 21. november 2011

Kate's Circus konkurrence - Vind et valgfrit stykke tøj

Kan du huske indlægget om Kate's Circus? Kate's Circus er startet af Kate, og Kate's liv er et cirkus! Et cirkus hvor der bl.a. jongleres med afhentning af børn, legeaftaler, lektier, indkøb og aftensmad. Så hvorfor ikke kaste en ekstra bold i manegen og starte eget børnetøjsfirma?

Kate's Circus sætter en ære i, at levere de bedste kvaliteter til deres kunder. Derfor har de blandt andet valgt de originale Liberty stoffer fra London til en del af pigesortimentet. Der findes skønne tunikaer, kjoler og bukser i flere skønne liberty print. Til drengene findes der bl.a. fede jeans og cool skjorter.

Nu får du muligheden for at vinde et stykke valgfrit tøj fra netop Kate's Circus, og jeg håber du vil være med. Reglerne ser du her:

Kommentar og fast læser på bloggen = 1 lod
Link på egen blog til give away fra Kate's Circus (brug gerne billedet på din blog) = 1 lod
"Synes godt om" Kates Circus på facebook = 1 lod
(husk at skriv hvilken style og størrelse du gerne vil vinde i kommentaren samt hvor mange lodder du deltager med).

I alt har du altså 3 chancer for at vinde et lækkert stykke tøj fra Kate's Circus.

Den heldige vinder udtrækkes søndag den 18. december (sidste chance for et lod i puljen er derfor lørdag den 17. december inden midnat).

fredag den 18. november 2011

Foxy DIY

Du skal bruge: bog (stik ud i skoven imens de stadig er tørre og gode), limpistol, sort og hvid maling, 1-2 tandstikkere samt silkebånd, garn eller smal blonde.
Sortér dine bog "hoved" og "ben". De mest åbne bog egner sig bedst til hoveder, og de mindre åbne som ben. De bog du udvælger som ben, bør samtidig have en god balance når du stiller den på de fire "ben".

Lim derefter et "hoved" og et sæt "ben" sammen på bagsiden som herunder. Det kan være nødvendigt fx at tage tandstikken i brug for at fordele limen i samlingen for at opnå kontakt imellem de to bog.
Lad dem stå og hærde lidt. Hvis balancen på din ræv er ude af kurs efter du har limet "hoved" og "ben" sammen, kan du tilføje lidt lim i samlingen for at ændre på balancepunktet. Mal øjne på din(e) ræv(e) - alm. øjne, crazy eyes - lige som dit humør er til!
Pimp til sidst dine ræveunger med halstørklæder efter alle kunstens regler. Hælkede halstørklæder, silkebånd, tyl, smal blonde eller noget helt andet.
Mine ræveunger skal bruges som julepynt. Halstørklæderne har jeg lavet af silkebåndet og hæklet uld garn - jeg ved jeg har en rest råhvid blonde liggende, men kan ikke finde den... Så pt. er der et par ræve der fryser om halsen hjemme hos mig. Halstørklædernes udforming og farve kan skiftes alt efter farven på julen hjemme hos dig.

Nogen på omkring en meters højde havde sat fedtfingre på linsen, så billederne er noget uskarpe (eller rettere fedtede?)

torsdag den 17. november 2011

Nyt design

Bloggen har fået nyt design, og jeg tror faktisk jeg er godt tilfreds med mit arbejde. Men jeg elsker også at nørde den i photoshop, og kan bruge tiiimer på at finde den rigtige løsning for mig. Der mangler lige et par små justeringer, men så er det også det (for nu).
Velkommen til en let og lys version af Æblekind!

tirsdag den 15. november 2011

Pakkekalender tips #4

4 farvet blyant fra Søstrene Grene - jeg tror den kostede 3 kroner-og-noget.

Findes også som alm. farveblyanter med en farve (de kostede lidt mindre).

Kate's Circus - Liberty lækkerier

Jeg kom til at ligge vejen forbi Kate's Circus forleden dag. Deres kontor og butik ligger nemlig et stenkast fra min arbejdsplads.

De var en dejlig overraskelse, lækkert børnetøj i lækre print og farver og helt sikkert et besøg værd. Kate's Circus laver unikt pige- og drengetøj i alderen 2-11 år, og der er mulighed for at kombinere på kryds og tværs. Jeg købte i første omgang denne til Silje (Jeg elsker det print!), og hun skal helt sikkert have mere.

Lige nu er der bl.a. 50% på en masse lækkerier fra sommerkollektionen. Kig ind i deres webshop og opdag en ny verden af børnetøj.

lørdag den 12. november 2011

Der sker lidt nyt

...inde på bloggen. Jeg har brug der sker lidt nyt, og planen var oprindeligt at det skulle ske imens jeg var på barsel. Det skete bare ikke. Tiden fløj afsted med café besøg, shopping og bleskift imes bloggen blev forsømt lidt.

Så nu rykkes der rundt, ænderes billedstørrelse og udskiftes header indtil jeg har lavet den rigtige.

fredag den 11. november 2011

Fantastiske frimærker

Totalt lige gyldigt indlæg, det ved jeg. Men jeg fik et flash back til barndommen, da jeg i dag købte disse frimærker på posthuset.

Jeg kan ikke undgå at smile lidt, mindes timerne foran fjernsynet og at grinene over at Bamse IGEN tabte s'et i indledningen.
(beklager billedkvaliteten, de er taget med telefonen).

God weeked derude!

tirsdag den 8. november 2011

Pakkekalender tips #3

Farvede plastperler inkl. 2 stykker farvet snor/elastik, 9,96 i Søstrene Grene.

Findes i andre udformininger og farvekombinationer til samme pris.

mandag den 7. november 2011

Undervejs

Et par bukser til ældste ynglet. Håber jeg får syet dem færdig i aften - i morgen starter jeg på arbejde igen... (piiiv)

søndag den 6. november 2011

Pakkekalender tips #2

Trælegemad fra Haba - disse er fundet til 10,- stykket i den lokale ønskebørn.

fredag den 4. november 2011

Pakkekalender tips #1

Det er snart tid til pakkekalender, og for at undgå at piske rundt få dage inden 1. december og finde 24 pakker til er jeg startet i god tid.
5 små badeænder fra Tiger, til 20,- og så er de pfalat fri! De kan splittes op eller gives samlet, og findes også i en drenge farvekombination.

tirsdag den 1. november 2011

Argh!

Min barsel er slut, og jeg havde bl.a. lovet mig selv, at friske bloggen op med nyt design. Nu havde jeg jo tiden til det og alt det der... og nu er tiden bare forsvundet. Så nu ender det som et efter-børnene-sover-projekt (som så mange planer og ideer jeg har).

Jeg holder ferie nu, nyder de sidste dage med Ida indtil far tager over. Åhh lige nu ville jeg ønske, at det var mig der skulle have aaaalt barslen.