onsdag den 25. maj 2011

Sticks

Jeg har lånt udstikkere af en scrap-booker, og lavet disse sticks til vores snarlige barnedåb. (Kryds fingre for godt vejr på Grundlovsdag). 
Sticks'ne var egentlig tiltænkt en bunke pink cupcakes, men da Silje og jeg er de eneste i husstanden der syns om cupcakes, er disse blevet "forbudt" til barnedåben - tisk, tisk. Så nu kommer de i fondantkager i stedet samt hjemmelavede romkugler, maden og alt det andet.

fredag den 13. maj 2011

Yndlings vasen

Samtidig praktisk når man har små pilfingre, der elsker at plukke blomster i haven. Så gælder det kun om at vriste et par af de små blomster ud af hænderne, imens der er et par stykker der stadig har bare lidt stilk tilbage.

P.S. Jeg ønsker mig en mere i fødselsdagsgave.

tirsdag den 10. maj 2011

Award

Jeg  har fået awarden fra Jane - tak Jane. Jane syer bl.a. skønne faverige tunikaer og bukser til børn.

Med awarden følger følgende:
1. Jeg skal takke giveren
2. Modtageren skal dele 7 ting om sig selv
3. Sidst men ikke mindst skal awarden sendes videre til andre bloggere

Her kommer så de 7 ting om mig:
1. Jeg bliver kaldt æblekind eller søster æblekind af min far og lillebror (heraf blognavnet).

2. Når jeg ikke blogger, er jeg pt på barsel og nyder det i fulde drag.

3. Jeg ville gerne have haft, at sidste skud på stammen skulle hedde (frække) Frida, men hun kom til at hedde Ida da faren fik lov at bestemme og straks nedlage veto mod Frida (Jeg bestemte første gang efter længere tids bearbejdning). Men 3 ud af  er vel heller ikke helt dårligt...

4. Min yndlings blomst er pæoner.

5. Jeg har mindst hundrede gode ideer til boligindretningen, boligforbedringer til vores fælles hjem - at kæresten så ind imellem synes jeg er lidt for "kreativ" og har for mange planer og ideer er en anden sag...

6. Jeg kan få timer, dage faktisk, til at gå med at sidde ved computeren og lege med photoshop. Af samme årsag er min hjemmeside ikke færdig, da jeg hele tiden får en ny idé.

7. Jeg er rigtig dårlig til, at få vist mine kreationer frem her på bloggen. Jeg glemmer simpelthen at få knipset et billede eller to inden kreationerne bliver taget i brug...

Jeg sender stafetten jeg videre til Stine, Christina og Majken. Måske har awarden været hele vejen rundt (?).

fredag den 6. maj 2011

Pizzamand

Pludselig blev der stille inde i stuen. Selv Ida som lå og pludrede på sofaen blev stille. Inden havde Silje fjollet rundt og sunget højlydt.

Børn der er stille laver som bekendt oftest ballede. Af samme årsag stak jeg hovedet ind i stuen ude fra køkkenet, og her er hvad jeg så:
Mine pizzamænd/pizzapiger.

"Moar, vil leger pizzamand". Kort forinden havde Silje været i køkkenet og hente maxi muffinformene. Under leg udgør de det normalt som "badekar" til Barbapappaerne fra bowlingsættet. I dag, altså pizzamands hatte (?) - fantasien fejler bestemt ikke noget hos en 2-årig.

Vores pizzamænd ser altså ikke sådan ud... Hvordan ser de ud hos dig?

Vilde Cupcakes!






















Vilde papirsforme til girls night out, fundet på Etsy.

torsdag den 5. maj 2011

New shoes

Tirsdagens shopping endte bl.a. med disse mokkasin-sejlersko (samt et par andre sko...). De er nok det blødeste og lækreste jeg længe har stukket min fod i...

Fås også i beige samt sort ruskind.

tirsdag den 3. maj 2011

Hjerteshorts

Undervejs er et par posede hjerteshorts, men overlockeren driller og har knækket den ene tråd. Nu kan jeg tilsyneladende ikke få trådet den ordentligt - åh, hvor jeg hader at tråde det l... altså!

En rigtig øv dag...

Hacket!

Banken har lige ringet, de havde modtaget en early warning, som de kaldte det via nets (det gamle PBS). Jeg lignede nok mest af alt et stort spørgsmålstegn - jeg ved der er penge på kontoen, ikke mindst fordi det lige har været lønningsdag.

En early warning er lidt mere kedelig en som så. Nogle har hacket mine kort oplysninger et sted (formentlig via en webshop), og har hævet eller forsøgt hævet cirka 3500 kroner! Så nu har banken heldigvis spærret mit kort. Om det lykkedes dem at stikke afsted med de 3500,- må tiden vise. Imens må jeg væbne mig med tålmodighed og kontanter indtil jeg får et nyt dankort - armen altså, og så lige i dag hvor jeg skulle shoppe!