tirsdag den 19. oktober 2010

Favoritter

Jeg har shoppet disse fantastiske stofbetrukne øreringe. Jeg synes de er så fine med mirco blomsterne. De er fra Pieces og kostede hele 29.95.


Jeg fandt mine i den lokale Only, men mon det er muligt at finde et i Vero Moda, Pieces og Vila?

søndag den 17. oktober 2010

Sneak Peak fra give away











Jeg sysler lidt herhjemme med diverse småting, bl.a. har jeg en lille give away under opsejling.

mandag den 4. oktober 2010

Nem mad

I sidste uge var Silje og jeg alene hjemme, derfor stod den hele ugen på nem mad. Vi fik bl.a. kalvekødboller i tomatsovs. Det er super nem aftensmad, da det kræver begrænset tid i køkkenet i forhold til at snitte, hakke, røre etc.











Kødboller:
350 gram hakket kalvekød cirka 8% (lam kan også bruges)
1 løg
4-5 spsk. rasp eller brødkrummer
1 æg
1 spsk sherryedike eller hvidvinsedike
75 gram bacon i tern
salt og peber

Tomatsovs:
1 ds flåede tomater (eller 5 solmodne tomater)
1-2 fed hvidløg
1 lille løg
1 rød peberfrugt
1 spsk sherryedike eller hvidvinsedike
lidt chili (efter behag)
salt og peber
en håndfuld frisk basilikum

Alle ingredienserne til tomatsovsen blendes sammen og hældes i et ildfast fad.

Ingredienserne til kødbollerne røres sammen til en lind fars og formes til små faste kødboller (på størrelse med en valnød). Læg kødbollerne ned i tomatsovsen, og stil fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 20-25 minutter, til kødbollerne er gennemstegt. Serveres med pasta og godt brød.