onsdag den 21. juli 2010

Lakrids

Åh - intet mindre end fantastisk. Jeg er lige kommet i tanke om, at jeg jo havde købt en pose blandede lakridser i Irma, som jeg havde gemt i skuffen på mit arbejde.

Helt fantastisk på en kedelig og varm arbejdsdag ;)

fredag den 16. juli 2010

Colorful plastic

Ok, jeg har danset som katten om den varme grød længe, dog bare om Rice glassende og ikke grøden. For nylig er jeg endelig blevet indehaver af  5 styks i skønne farver, og det er ikke et minut for tidligt!









Picknic ture i haven m.m. kræver glas af plastmateriale når man har små børn, hvilket jeg fandt som argument for at købe et par glas til samlingen - disse er dog de eneste vi har i plast indtil nu.

Silje har nærmest adopteret de nye glas som værende legetøj, og kan slet ikke vælge ét krus at drikke af, ud af de hjemkøbte farver.

Nå, ja og de farvde maxi-muffinforme fra en anden producent, har også en tendens til at hoppe op af skuffen i ny og næ...

torsdag den 15. juli 2010

En duft af jordbær

Indrømmet så har jeg en svaghed for nærmest alle bær, både sure som søde. Jordbær er blandt favoritterne (sammen med blåbær, hindbær, kirsebær, stikkelsbær og...). Derfor måtte jeg bare eje dette stof i tynd bommuld.


















Ideen var oprindeligt at sy en sommerdragt med korte ben, men da jeg så en anden havde syet lange jordbærbukser nuppede jeg altså ideen - sorry. Desværre er de lidt store til min lille rumpenisse, så de ligger i skuffen lidt endnu og bliver nok mere til sen-sommerbukser end sommerbukser.